Eläinpalvelu Rantakangas

Pennun sosiaalistaminen -verkkokurssi

59,00 

Pennun sosiaalistaminen verkkokurssilla keskitytään hyvään starttiin pennun kanssa.

Kurssi sisältää videoita, ladattavia tiedostoja sekä 40min mittaisen luennon koiran elekielestä, jotta pääsette pennun kanssa mahdollisimman hyvään alkuun. Kurssilla puhutaan siitä, mitä sosiaalistaminen on ja miten sitä kannattaa tehdä.

Kurssi sopii jokaiselle pentua hankkivalle ja tuoreen pennun omistajille. Kurssi palvelee parhaiten pentukoteja, joiden pentu on 7-12vkoa. Sen voi hankkia jo etukäteen!

Kurssi on käytössäsi vuoden sen ostamisen jälkeen, joten voit palata aiheen pariin uudelleen ja uudelleen.

Eläinpalvelu Rantakangas on Seinäjoella sijaitseva joka koirakon koirakoulu, joka tarjoaa kursseja pennuille, arjentaitoihin sekä harrastuksiin. Meille ovat tervetulleita kaikki koirat ja omistajat!

Toimintamme perustuu tutkittuun tietoon ja positiivisen vahvistamisen käyttöön. Emme missään nimessä käytä koulutuksessa rankaisuja tai muita kipua tai pelkoa tuottavia menetelmiä.

Eläintenkouluttajana (at) toimii Laura Rantakangas, joka on valmistunut ammattiin vuonna 2018. Työtä tehdään puhtaalla motivaatiolla auttaa koiranomistajia helpottamaan arkea ja saamaan kivaa puuhaa oman koiran kanssa. Enemmän kouluttajasta voit lukea täältä.