Eläinpalvelu Rantakangas

Pentukurssi 1

129,00 

Pentukurssi soveltuu 8vko – 8kk ikäisille pennuille ja heidän perheilleen.

Kurssilla rakennetaan yhteistä pohjaa tulevalle harjoittelemalla esimerkiksi luoksetuloa, katsekontaktia ja luopumista. Kurssi sisältää myös hoitotoimenpiteisiin tutustuttamista omaehtoisesti sekä hihnakäytöksen alkeita. Kurssi sisältää kirjalliset materiaalit kurssisisällöstä sekä muuta materiaalia.

Pennun kouluttaminen kannattaa aloittaa pentukurssilla heti pennun saavuttua, jotta pääsemme heti opettamaan asioita toivotulla tavalla ilman, että ei toivottuja käyttäytymisiä pitää kouluttaa pois. Pentukurssi on myös loistava keino tutustua omaan pentuun ja kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä ammattilaiselta.

Pentu voi osallistua kurssille jo ennen rokotteita, joten pääsemme heti rakentamaan kestävää yhteistä pohjaa.

Pentukurssin jälkeen on jatkokurssi, jolla syvennetään taitoja ja opitaan lisää.

Mikäli haluat ostaa vain irtopaikan jollekin tunnille, onnistuu se kätevästi Facebook-ryhmästä, mikäli paikkoja on vapaana.

Pentukurssiin kuuluu ilmainen leikkitunti, johon saat koodin kurssikirjeen yhteydessä!

Pentukurssille tullessa mitään esitaitoja ei vaadita. Tule juuri sellaisena, kuin olet.

Kurssi on saanut todella loistavaa palautetta sen käyneiltä!

Tervetuloa positiiviseen ja kannustavaan koirakouluun Seinäjoelle!

Kurssit kestävät 6 kertaa ja järjestetään toimitiloissamme osoitteessa Ämmäläntie 276, 60250 Seinäjoki. Tarkista, että postinumero on oikein, jotta löydät paikanpäälle. Kurssille mahtuu mukaan 4 koirakkoa ja tilaa voi tarvittaessa rajata sermein.

Ennen kurssin alkua saat sähköpostiisi kurssikirjeen. Kurssille on tervetulleita koko perhe, kunhan rauha oppimiseen säilyy koirilla ja ihmisillä. Tällöin kannattaa jo kotona päättää, kuka toimii koiralle kouluttajana sillä kertaa, jotta koira ei mene tunnilla sekaisin, jos kaikki kouluttavat.

Kurssille tarvitset mukaan paljon pieniksi pilkottuja nameja, vesikupin ja vettä, alustan, kakkapusseja sekä iloista treenimieltä. Koira kannattaa lenkittää ennen tunnin alkua, jotta sillä ei ole hätä ja koira pystyy keskittymään uuden oppimiseen. Muistathan kerätä jätökset ja laittaa ne pihan roskikseen!

Jos kurssista herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ennen kurssin alkua!

Huomoithan, että ilmoittautuminen kurssille on sitovaa. Peruutusehdot voit lukea täältä!

Meillä kohdataan kaikki lämpimästi ja jokainen on tervetullut omana itsenään. Tyhmiä kysymyksiä ei ole ja kaikkea saa kysyä!

Tervetuloa treenaamaan!