Eläinpalvelu Rantakangas

Pentueskari verkkokurssi

89,00 

Pentueskari verkkokurssi on verkossa toteutettava kurssi pennuille!

Kurssi sopii ostettavaksi jo ennen pennun kotiutumista ja se tukee arkea ja yhteisen taipaleen alkua. Tällä kurssilla opetellaan, miten lähdetään liikkeelle yksinolon kanssa, lenkkeilyn kanssa, miten pentu oppii sisäsiistiksi ja miten niistä iltavilleistä pääsee eroon. Lisäksi puhutaan autoilusta, käsittelystä ja monesta muusta tärkeästä aiheesta.

Kurssi rakentuu tekstistä, videoista sekä ladattavasta materiaalista. Se on koostettu ja palasteltu niin, että voit käydä kurssin läpi haluamassasi järjestyksessä.

Eläinpalvelu Rantakangas on Seinäjoella sijaitseva joka koirakon koirakoulu, joka tarjoaa kursseja pennuille, arjentaitoihin sekä harrastuksiin. Meille ovat tervetulleita kaikki koirat ja omistajat!

Toimintamme perustuu tutkittuun tietoon ja positiivisen vahvistamisen käyttöön. Emme missään nimessä käytä koulutuksessa rankaisuja tai muita kipua tai pelkoa tuottavia menetelmiä.

Eläintenkouluttajana (at) toimii Laura Rantakangas, joka on valmistunut ammattiin vuonna 2018. Työtä tehdään puhtaalla motivaatiolla auttaa koiranomistajia helpottamaan arkea ja saamaan kivaa puuhaa oman koiran kanssa. Enemmän kouluttajasta voit lukea täältä.