Eläinpalvelu Rantakangas

Palvelut

Palvelut

Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita palveluita eläimen hyvinvointiin liittyen. Jokainen palvelu tuotetaan ammattitaidolla ja -osaamisella, jota on kertynyt vuosien varrella sekä lukuisien opiskelutuntien ja harjoittelun kautta. 

Yksityiskoulutus

Tarjoamme yksityiskoulutusta koirille, kissoille sekä hevosille. Yksityiskoulutuksen aiheena ovat usein ei-toivottu käyttäytyminen tai halu opiskella ykistyisopetuksessa ilman ulkopuolista häiriötä. Yksityiskoulutukseen sisältyy aina alkukartoitus nykyhetkestä sekä kirjalliset ohjeet käyntien perusteella. Yksityiskoulutus voi tapahtua toimitiloissa, asiakkaan luona tai etänä.

Koirilla syitä hakeutua yksityiskoulutukseen voivat olla esimerkiksi

  • Yksinoloon liittyvät ongelmat
  • Hihnakäyttäytyminen
  • Arkuudet ja epävarmuudet

Kissoilla syyt voivat olla esimerkiksi

  • Koppaan menemisen opettaminen
  • Valjaiden pukemisen opettaminen mukavaksi
  • Raapiminen ei-toivotussa paikassa

Hevosilla syyt voivat olla esimerkiksi

  • Lastaushaasteet
  • Siedättäminen pelottavaan asiaan
  • Maastakäsittely

Koirahieronta

Koirahierontaa teemme ammattimaisesti. Jokainen koira kohdataan omana itsenään ja jokainen saa myös olla juuri sellainen kuin on. Sama koskee myös omistajia. Yhtäkään koiraa ei hierota väkisin. Joskus hieronta saattaa vaatia muutaman käynnin, että päästää kunnolla työstämään lihaksia, mutta se on ehdottomasti sen arvoista kun näkee lopulta arankin koiran nauttivan hieronnasta. Hierontaan sisältyy asiakaskartoitus, liikeanalyysi, palpointi sekä itse hieronta. Hieronta tapahtuu joko toimitiloissa tai asiakkaan kotona. 

Koirakurssit

Koirille on monia kursseja, joilla tuetaan arkielämää sekä kannustetaan yhteisiin harrastuksiin. Kursseista voi valita kokonaisvaltaisen kurssin, esimerkiksi arjentaidot, jossa harjoitellaan arkielämään liittyviä taitoja kuten luopumista, hihnassa kulkemista sekä käsittelyä, tai täsmennetyn kurssin, kuten esimerkiksi luoksetulokurssin, jossa painotus on ainoastaan luoksetulossa. Jokaisella kurssilla osallistujien enimmäismäärä on 4 koirakkoa. Näin takaamme laadukkaan opetuksen, sekä yksilöllistä ohjausta. Kurssitoiveita saa esittää, jos sellaisia tulee mieleen. 

CwC- istuntaopetus ratsastajille

CwC istuntaopetuksessa keskitytään tietoisuuteen, tunteeseen ja tekniikkaan. Valmennus sopii ratsastajille, jotka haluavat kehittää istuntaansa niin, että hevonen pystyy liikkumaan mahdollisimman rentona ja tyytyväisenä. Valmennus sopii myös sinulle, jota hevosen selässä hieman jännittää.  Etenemme aina yksilöllisesti, henkiset ja fyysiset rajoitukset huomioiden. Valmennus tapahtuu asiakkaan luona. 

Varaa aika toimitiloihimme

Meille Jokainen on tervetullut omana itsenään

Rally-toko
Palvelut