Eläinpalvelu Rantakangas

Rally-Toko 2 (jatkokurssi)

Varasto loppu

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Rally-Tokon jatkokurssilla kerrataan alkeiskurssin asioita sekä viedään opittua enemmän käytäntöön sekä tietysti opitaan uutta.

Rally-toko on hauska ja mukava harrastus koiran kanssa, joka tukee loistavasti myös arjen toimintoja kuten hihnakäyttäytymistä sekä parantaa kontaktia omistajaan.

Harrastaa voi joko tavoitteellisesti kisakentät mielessä tai omaksi ja koiran iloksi. Harjoitukset muokataan aina koirakon tason mukaisiksi ja kouluttaja on juuri niin tarkka kuin koirakko haluaa. Eli saa tulla myös höntsäilemään!

Kurssille mahtuu 4 koirakkoa yksilöllisen opetuksen takaamiseksi.

Lue lisää rally-tokosta täältä!

Mikäli haluat ostaa kurssille vain yksittäisiä paikkoja, onnistuu se Facebook-ryhmästä.

Tervetuloa treenaamaan positiiviseen ja kannustavaan koirakouluun Seinäjoelle!

Kurssit kestävät 6 kertaa ja järjestetään toimitiloissamme osoitteessa Ämmäläntie 276, 60250 Seinäjoki. Tarkista, että postinumero on oikein, jotta löydät paikanpäälle. Kurssille mahtuu mukaan 4 koirakkoa ja tilaa voi tarvittaessa rajata sermein. Ennen kurssin alkua saat sähköpostiisi kurssikirjeen. Kurssille on tervetulleita koko perhe, kunhan rauha oppimiseen säilyy koirilla ja ihmisillä. Tällöin kannattaa jo kotona päättää, kuka toimii koiralle kouluttajana sillä kertaa, jotta koira ei mene tunnilla sekaisin, jos kaikki kouluttavat.

Kurssille tarvitset mukaan paljon pieniksi pilkottuja nameja, vesikupin ja vettä, alustan, kakkapusseja sekä iloista treenimieltä. Koira kannattaa lenkittää ennen tunnin alkua, jotta sillä ei ole hätä ja koira pystyy keskittymään uuden oppimiseen. Muistathan kerätä jätökset ja laittaa ne pihan roskikseen!

Huomoithan, että ilmoittautuminen kurssille on sitovaa. Peruutusehdot voit lukea täältä!

Jos kurssista herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ennen kurssin alkua!

Tervetuloa treenaamaan!