Kokeillaan lajeja

Kokeillaan lajeja kurssilla tutustutaan eri lajeihin!

Kurssiin kuuluu 4 käytännönkertaa, joilla jokaisella on oma teemansa. Kurssi sisältää yhden kerran hajutyöskentelyä, rally-tokoa, DOBOa sekä jumppaamista. Jokaisella kurssikerralla koirakko pääsee kokeilemaan, jospa tämä olisi heidän oma juttunsa.

Kurssille ei tarvitse aikaisempaa kokemusta lajeista ja liikkeelle lähdetään ihan alkeista. Mukaan mahtuu 4 koirakkoa yksilöllisen opetuksen takaamiseksi.

Mikäli haluat ostaa kurssille vain yksittäisiä paikkoja, onnistuu se Facebook-ryhmästä.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Tervetuloa kannustavaan ja positiiviseen koirakouluun Seinäjoelle!

Kokeillaan lajeja kurssi kestää 4 kertaa ja se järjestetään toimitiloissamme osoitteessa Ämmäläntie 276, 60200 Seinäjoki. Tarkista, että postinumero on oikein, jotta löydät paikanpäälle. Kurssille mahtuu mukaan 4 koirakkoa ja tilaa voi tarvittaessa rajata sermein. Ennen kurssin alkua saat sähköpostiisi kurssikirjeen. Kurssille on tervetulleita koko perhe, kunhan rauha oppimiseen säilyy koirilla ja ihmisillä. Tällöin kannattaa jo kotona päättää, kuka toimii koiralle kouluttajana sillä kertaa, jotta koira ei mene tunnilla sekaisin, jos kaikki kouluttavat.

Kurssille tarvitset mukaan paljon pieniksi pilkottuja nameja, vesikupin ja vettä, alustan, kakkapusseja sekä iloista treenimieltä. Koira kannattaa lenkittää ennen tunnin alkua, jotta sillä ei ole hätä ja koira pystyy keskittymään uuden oppimiseen. Muistathan kerätä jätökset ja laittaa ne pihan roskikseen!

Meille jokainen koira saa tulla omana itsenään. Kursseilla otetaan huomioon myös häiriöherkemmät ja arat/epävarmat yksilöt ja pyritään turvaamaan myös niille oppimisympäristö, jossa voi oppia uutta ja saada onnistumisia.

Huomoithan, että ilmoittautuminen kurssille on sitovaa. Peruutusehdot voit lukea täältä!

Jos kurssista herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ennen kurssin alkua!

Tervetuloa treenaamaan!

Saatat myös pitää...