Eläinpalvelu Rantakangas

Rally-Toko 1 (alkeiskurssi)

129,00 

Rally-toko on hauska harrastuslaji, jossa yhdistyy agility, toko sekä koiratanssi.

Alkeiskurssilla harjoitellaan perusteita esimerkiksi seuraamista ja perusasentoja sekä käydään ALO-AVO luokan kylttejä läpi. Tule harrastamaan omaksi huviksi tai tavoitteellisemmin kisakentät mielessä! Kurssilla opetellaan myös koiran kehonhallintaa, joka tukee koiran harrastamista.

Kurssille mahtuu vain 3 koirakkoa yksilöllisen opetuksen takaamiseksi.

Lue lisää rally-tokosta täältä!

Mikäli haluat ostaa kurssille vain yksittäisiä paikkoja, onnistuu se Facebook-ryhmästä.

Kurssikirjeen saat tilausvahvistuksen yhteydessä!

Tervetuloa positiiviseen joka koirakon koirakouluun Seinäjoelle!

Kurssit kestävät 6 kertaa ja järjestetään toimitiloissamme osoitteessa Ämmäläntie 276, 60250 Seinäjoki. Tarkista, että postinumero on oikein, jotta löydät paikanpäälle. Kurssille mahtuu mukaan 3 koirakkoa ja tilaa voi tarvittaessa rajata sermein. Tilausvahvistuksen yhteydessä saat sähköpostiisi kurssikirjeen. Kurssille on tervetulleita koko perhe, kunhan rauha oppimiseen säilyy koirilla ja ihmisillä. Tällöin kannattaa jo kotona päättää, kuka toimii koiralle kouluttajana sillä kertaa, jotta koira ei mene tunnilla sekaisin, jos kaikki kouluttavat.

Kurssille tarvitset mukaan paljon pieniksi pilkottuja nameja, vesikupin ja vettä, alustan, kakkapusseja sekä iloista treenimieltä. Koira kannattaa lenkittää ennen tunnin alkua, jotta sillä ei ole hätä ja koira pystyy keskittymään uuden oppimiseen ja se toimii myös loistavan lämmittelynä ennen rally-tokotreeniä. Muistathan kerätä jätökset ja laittaa ne pihan roskikseen!

Huomoithan, että ilmoittautuminen kurssille on sitovaa. Peruutusehdot voit lukea täältä!

Jos kurssista herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ennen kurssin alkua!

Tervetuloa treenaamaan rally-tokoa!