Eläinpalvelu Rantakangas

Nosework sisäetsintä 1lk

Varasto loppu

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tule tekemään nosework sisäetsintöjä!

Tunnilla tehdään sisäetsintöjä sokkona eli ohjaaja ei tiedä, missä kätköt ovat. Kätköt ovat 1lk tasoa eli hydrolaattina on eukalyptus. Sokkoetsinnät ovat noseworkissa tärkeitä, ettemme vahingossakaan ohjaa koiraa eleillämme kohti hajua.

Tunnille mahtuu 4 koirakkoa. Tasovaatimuksena on, että alkeiskurssi on käytynä, jotta koiralla on tarvittavat taidot tehdä etsintöjä. Etsintöjä ehditään ryhmästä riippuen 2-4. Treeniaika on 60min.

Noseworkista voit lukea lisää täältä!

Tervetuloa positiiviseen ja kannustavaan koirakouluun Seinäjoelle!

Kertatunnit järjestetään toimitiloissamme osoitteessa Ämmäläntie 276, 60200 Seinäjoki. Tarkista, että postinumero on oikein, jotta löydät paikanpäälle. Tunnille mahtuu mukaan 4 koirakkoa ja tilaa voi tarvittaessa rajata sermein. Ennen tunnin alkua saat sähköpostiisi toimintaohjeet. Tunnille ovat tervetulleita koko perhe, kunhan rauha oppimiseen säilyy koirilla ja ihmisillä. Tällöin kannattaa jo kotona päättää, kuka toimii koiralle kouluttajana, jotta koira ei mene tunnilla sekaisin, jos kaikki kouluttavat.

Tunnille tarvitset mukaan paljon pieniksi pilkottuja nameja, vesikupin ja vettä, alustan, kakkapusseja sekä iloista treenimieltä. Koira kannattaa lenkittää ennen tunnin alkua, jotta sillä ei ole hätä ja koira pystyy keskittymään uuden oppimiseen. Muistathan kerätä jätökset ja laittaa ne pihan roskikseen!

Meille jokainen koira saa tulla omana itsenään. Koulutuksessa otetaan huomioon myös häiriöherkemmät ja arat/epävarmat yksilöt ja pyritään turvaamaan myös niille oppimisympäristö, jossa voi oppia uutta ja saada onnistumisia.

Huomoithan, että ilmoittautuminen tunnille on sitovaa. Peruutusehdot voit lukea täältä!

Jos tunnista herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ennen tunnin alkua!

Tervetuloa treenaamaan!