Eläinpalvelu Rantakangas

Kokeile Rally-Tokoa!

24,00 

Tule kokeilemaan koirasi kanssa Rally-Tokoa kokeilutunnille.

Tunnilla saat esimakua lajista ja pääset helposti kokeilemaan, olisiko se juuri teille sopiva valinta.

Kurssille mahtuu 4 koirakkoa yksilöllisen opetuksen takaamiseksi.

Lue lisää rally-tokosta täältä!

Tervetuloa positiiviseen koirakouluun Seinäjoelle!

Kertatunnit järjestetään toimitiloissamme osoitteessa Ämmäläntie 276, 60250 Seinäjoki.. Tarkista, että postinumero on oikein, jotta löydät paikanpäälle. Tunnille mahtuu mukaan 4 koirakkoa ja tilaa voi tarvittaessa rajata sermein. Tilausvahvistuksesta saat ladattua itsellesi toimintaohjeet. Tunnille ovat tervetulleita koko perhe, kunhan rauha oppimiseen säilyy koirilla ja ihmisillä. Tällöin kannattaa jo kotona päättää, kuka toimii koiralle kouluttajana, jotta koira ei mene tunnilla sekaisin, jos kaikki kouluttavat.

Tunnille tarvitset mukaan paljon pieniksi pilkottuja nameja, vesikupin ja vettä, alustan, kakkapusseja sekä iloista treenimieltä. Koira kannattaa lenkittää ennen tunnin alkua, jotta sillä ei ole hätä ja koira pystyy keskittymään uuden oppimiseen. Muistathan kerätä jätökset ja laittaa ne pihan roskikseen!

Meille jokainen koira saa tulla omana itsenään. Koulutuksessa otetaan huomioon myös häiriöherkemmät ja arat/epävarmat yksilöt ja pyritään turvaamaan myös niille oppimisympäristö, jossa voi oppia uutta ja saada onnistumisia.

Huomoithan, että ilmoittautuminen tunnille on sitovaa. Peruutusehdot voit lukea täältä!

Jos tunnista herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ennen tunnin alkua!

Tervetuloa treenaamaan!