Reaktiivisten koirien treenit

Reaktiivisten koirien treenit ovat tarkoitettu niille koirakoille, jotka ovat suorittaneen reaktiivinen koira kurssin.

Tunnilla tehdään toiveiden mukaisia harjoituksia sisällä tai ulkona jokaisen koirakon tason ja toiveen mukaan. Kerrothan etukäteen mahdollisista toiveistasi.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Tervetuloa positiiviseen ja kannustavaan joka koirakon koirakouluun Seinäjoelle!

Reaktiivisten koirien irtotunnit järjestetään toimitiloissamme osoitteessa Ämmäläntie 276, 60250 Seinäjoki. Tarkista, että postinumero on oikein, jotta löydät paikanpäälle. Tunnille mahtuu mukaan 3 koirakkoa ja tilaa voi tarvittaessa rajata sermein. Ennen tunnin alkua saat sähköpostiisi kurssikirjeen. Tunnille ovat tervetulleita koko perhe, kunhan rauha oppimiseen säilyy koirilla ja ihmisillä. Tällöin kannattaa jo kotona päättää, kuka toimii koiralle kouluttajana sillä kertaa, jotta koira ei mene tunnilla sekaisin, jos kaikki kouluttavat.

Tunnille tarvitset mukaan paljon pieniksi pilkottuja nameja, vesikupin ja vettä, (alustan), kakkapusseja sekä iloista treenimieltä. Koira kannattaa lenkittää ennen tunnin alkua, jotta sillä ei ole hätä ja koira pystyy keskittymään uuden oppimiseen. Muistathan kerätä jätökset ja laittaa ne pihan roskikseen!

Meille jokainen koira saa tulla omana itsenään. Kursseilla otetaan huomioon myös häiriöherkemmät ja arat/epävarmat yksilöt ja pyritään turvaamaan myös niille oppimisympäristö, jossa voi oppia uutta ja saada onnistumisia.

Huomoithan, että ilmoittautuminen kurssille on sitovaa. Peruutusehdot voit lukea täältä!

Jos herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ennen tunnin alkua!

Tervetuloa treenaamaan rennossa ympäristössä!

Saatat myös pitää...