Eläinpalvelu Rantakangas

Reaktiivinen koira

122,00 

Varasto loppu

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Reaktiivinen koira saattaa jäädä liian vähäiselle huomiolle jollain kurssilla. Sen vuoksi nyt näille koirille on oma kurssi.

Tämä kurssi on matalan kynnyksen kurssi ja saat tulla sellaisena kuin olet, juuri sellaisen koiran kanssa kun se sinä päivänä on.

Kurssilla harjoitellaan taitoja ja käytäntöjä, jotka kehittävät koirakkoa, auttavat ymmärtämään omaa koiraa paremmin ja löytämään sille sopivia toimintatapoja eri tilanteisiin.

Kurssille voi hyvin tulla, jos muille kursseille osallistuminen jännittää tai haluaa ottaa ilon irti lajitreeneistä kehittämällä ensin tarvittavia taitoja tähän aiheeseen liittyen.

Koirasi saa reagoida muihin koiriin tai ihmisiin, se saa haukkua, se saa olla juuri sellainen kuin se on. Koira saa olla häiriöherkkä, reaktiivinen tai arka. Jokainen, joka kokee kurssin heille sopivaksi, saa tulla.

Ensimmäisellä kerralla työskennellään ilman koiria. Loput kerrat työskennellään koiran kanssa. Kurssikerta kestää 1h, mutta koira ei ole treenattavana koko aikaa.

Kurssille ei ole mahdollista ostaa yksittäisiä paikkoja.

Tervetuloa positiiviseen ja kannustavaan joka koirakon koirakouluun!

Kurssin ensimmäinen kerta tavataan ilman koiria. Kurssikerta kestää 1h, mutta sisältää paljon taukoja koirille. Kurssi  järjestetään toimitiloissamme osoitteessa Ämmäläntie 276, 60250 Seinäjoki. Tarkista, että postinumero on oikein, jotta löydät paikanpäälle.

Kurssille mahtuu mukaan 3 koirakkoa ja tilaa voi tarvittaessa rajata sermein. Ennen kurssin alkua saat sähköpostiisi kurssikirjeen. Kurssille on tervetulleita koko perhe, kunhan rauha oppimiseen säilyy koirilla ja ihmisillä. Tällöin kannattaa jo kotona päättää, kuka toimii koiralle kouluttajana sillä kertaa, jotta koira ei mene tunnilla sekaisin, jos kaikki kouluttavat.

Kurssille tarvitset mukaan paljon pieniksi pilkottuja nameja, vesikupin ja vettä, alustan, kakkapusseja sekä iloista treenimieltä. Koira kannattaa lenkittää ennen tunnin alkua, jotta sillä ei ole hätä ja koira pystyy keskittymään uuden oppimiseen. Muistathan kerätä jätökset ja laittaa ne pihan roskikseen!

Huomoithan, että ilmoittautuminen kurssille on sitovaa. Peruutusehdot voit lukea täältä!

Jos kurssista herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ennen kurssin alkua!

Tervetuloa treenaamaan!