Eläinpalvelu Rantakangas

Kynsienleikkuu sujuvaksi

Varasto loppu

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Onko kynsienleikkuu haastavaa?

Tällä kurssilla keskitytään siihen, miten kynnet saataisiin lyhennettyä niin, että se olisi mukavaa molemmille osapuolille.

Monelle koiralle leikkaaminen on haastavaa erinäisistä syistä. Tällä kurssilla löydetään teille sopiva tapa toimia, pohditaan palautumista ja mikä tärkeintä, tehdään koiran ehdoilla.

Jos kynnet leikataan aina väkisin ja pakolla, syntyy koiralle pelkotila ja ahdistus asiasta. Kynsiä tulee kuitenkin leikata koko elämän ajan, jopa kerran viikossa kynsien kasvunopeuden mukaan, joten sen kouluttamiseen mukavaksi, kannattaa panostaa.

Jos tapahtuma ulkoistetaan, olisi hyvä varmistaa, että ulkopuolinen leikkaa kynnet myös koiran ehdoilla. Jos koiraa pidetään tällöinkin väkisin paikallaan ja vastoin koiran tahtoa leikataan kynnet, jättää se samanlaiset traumat, kuin jos tekisit sen niin kotona. Tämmöinen ei tue koirasi hyvinvointia. Kynsienleikkuusta palautuminen voi viedä jopa kaksi viikkoa ja jos koirasi kynnet kasvavat nopeasti, ei se ehkä ehdi palautua kokemuksesta ennen seuraavaa.

En siis voi liikaa painottaa, kuinka tärkeää, tämä olisi opettaa mukavaksi hetkeksi.

Tervetuloa positiiviseen ja kannustavaan joka koirakon koirakouluun!

Kynsienleikkuu kurssi kestää 3 kertaa ja järjestetään toimitiloissamme osoitteessa Ämmäläntie 276, 60250 Seinäjoki. Tarkista, että postinumero on oikein, jotta löydät paikanpäälle.

Kurssille mahtuu mukaan 4 koirakkoa ja tilaa voi tarvittaessa rajata sermein. Ennen kurssin alkua saat sähköpostiisi kurssikirjeen. Kurssille ovat tervetulleita koko perhe, kunhan rauha oppimiseen säilyy koirilla ja ihmisillä. Tällöin kannattaa jo kotona päättää, kuka toimii koiralle kouluttajana sillä kertaa, jotta koira ei mene tunnilla sekaisin, jos kaikki kouluttavat.

Kurssille tarvitset mukaan paljon pieniksi pilkottuja nameja, vesikupin ja vettä, alustan, kakkapusseja sekä iloista treenimieltä. Voit ottaa mukaasi kynsisakset tai kynsitrimmerin, mutta emme tarvitse niitä välttämättä vielä ensimmäisellä kerralla. Koira kannattaa lenkittää ennen tunnin alkua, jotta sillä ei ole hätä ja koira pystyy keskittymään uuden oppimiseen. Muistathan kerätä jätökset ja laittaa ne pihan roskikseen!

Huomoithan, että ilmoittautuminen kurssille on sitovaa. Peruutusehdot voit lukea täältä!

Jos kurssista herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ennen kurssin alkua!

Tervetuloa treenaamaan kynsienleikkuu sujuvammaksi!