Eläinpalvelu Rantakangas

Hienosti hihnassa Törnävällä 2

Varasto loppu

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Haluaisitko, että koirasi kulkisi hienosti hihnassa?

Ärsyttääkö haukkuminen ja hihnassa vetäminen?

Tämä on sinulle juuri oikea tunti! Tunnilla harjoitellaan hihnataitoja, ohituksia ja muita tarvittavia taitoja, jotta lenkkeily ja hihnassa kulkeminen saataisiin sujumaan. Jokainen tunti räätälöidään osallistujien ja heidän toiveiden pohjalta.

Tunnille mahtuu 4 koirakkoa, jotta voimme taata yksilöllisen opetuksen jokaiselle.

Hienosti hihnassa 2 tunti sopii niille, jotka ovat suorittaneet Eläinpalvelu Rantakankaan pentu- tai arjentaidot kurssin tai käyneet Hienosti hihnassa 1 tunnin. Tämä tunti keskittyy enemmän ohittamiseen.

Tervetuloa positiiviseen ja kannustavaan koirakouluun Seinäjoelle!

Hienosti hihnassa Törnävällä -tunnit järjestetään nimen mukaan Törnävällä. Tarkempi paikka kerrotaan ennen kurssia kurssilaisille.

Tunnille tarvitset mukaan paljon pieniksi pilkottuja nameja, vesikupin ja vettä, alustan, kakkapusseja sekä iloista treenimieltä. Koira kannattaa lenkittää ennen tunnin alkua, jotta sillä ei ole hätä ja koira pystyy keskittymään uuden oppimiseen. Muistathan kerätä jätökset ja laittaa ne pihan roskikseen!

Meille jokainen koira saa tulla omana itsenään. Koulutuksessa otetaan huomioon myös häiriöherkemmät ja arat/epävarmat yksilöt ja pyritään turvaamaan myös niille oppimisympäristö, jossa voi oppia uutta ja saada onnistumisia.

Huomoithan, että ilmoittautuminen tunnille on sitovaa. Peruutusehdot voit lukea täältä!

Jos tunnista herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ennen tunnin alkua!

Tervetuloa treenaamaan!