Nosework 1 (alkeiskurssi)

139,00 

Nosework on hauskaa nenätyöskentelyä, jossa koiralle opetetaan etsittäviä hydrolaatteja ja toteutetaan erilaisia etsintöjä.

Alkeiskurssilla opetetaan koiralle eukalyptushydrolaatti ja sen tunnistaminen. Kurssilla harjoitellaan etsinnän alkeita ja koirakoiden tason mukaan suoritetaan etsintöjä.

Kurssiin sisältyy hydrolaatti sekä aloituspakkaus, jotta pääsette kotona heti hommiin.

Nosework lajina sopii kaikille ja se onkin oiva keino saada koira väsyneeksi sille lajityypillisellä tavalla. Se myös lisää koiran itsetuntoa, joten se sopii myös aremmille ja epävarmemmille koirille.

Noseworkista voit lukea lisää täältä!

Mikäli haluat ostaa kurssille vain yksittäisiä paikkoja, onnistuu se Facebook-ryhmästä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Tervetuloa positiiviseen ja kannustavaan joka koiran koirakouluun Seinäjoelle!

Koirakurssit kestävät 6 kertaa ja järjestetään toimitiloissamme osoitteessa Ämmäläntie 276, 60250 Seinäjoki. Tarkista, että postinumero on oikein, jotta löydät paikanpäälle. Kurssille mahtuu mukaan 4 koirakkoa ja tilaa voi tarvittaessa rajata sermein. Ennen kurssin alkua saat sähköpostiisi kurssikirjeen. Kurssille on tervetulleita koko perhe, kunhan rauha oppimiseen säilyy koirilla ja ihmisillä. Tällöin kannattaa jo kotona päättää, kuka toimii koiralle kouluttajana sillä kertaa, jotta koira ei mene tunnilla sekaisin, jos kaikki kouluttavat.

Kurssille tarvitset mukaan paljon pieniksi pilkottuja nameja, vesikupin ja vettä, alustan, kakkapusseja sekä iloista treenimieltä. Koira kannattaa lenkittää ennen tunnin alkua, jotta sillä ei ole hätä ja koira pystyy keskittymään uuden oppimiseen. Muistathan kerätä jätökset ja laittaa ne pihan roskikseen!

Huomoithan, että ilmoittautuminen kurssille on sitovaa. Peruutusehdot voit lukea täältä!

Jos kurssista herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ennen kurssin alkua!

Tervetuloa treenaamaan!

Saatat myös pitää...