Eläinpalvelu Rantakangas

Nosework 1 (alkeiskurssi)

129,00 

Nosework alkeet kurssilla keskitytään motivoituneeseen etsintään sekä ilmaisuun!

Alkeiskurssilla luodaan pohjataitoja etsintään sekä aloitetaan ilmaisun rakentaminen.

Hajutyöskentely sopii kaikille koirille ja se onkin oiva keino saada koira väsyneeksi. Se myös lisää koiran itsetuntoa, joten se sopii myös aremmille ja epävarmemmille koirille.

Kurssi sopii heille, jotka haluavat tehdä yhdessä koiran kanssa omaksi ilokseen sekä heille, joilla muodostuu myös kisatavoitteita.

Noseworkista voit lukea lisää täältä!

Mikäli haluat ostaa kurssille vain yksittäisiä paikkoja, onnistuu se Facebook-ryhmästä.

Kurssikirjeen saat tilausvahvistuksen yhteydessä!

Tervetuloa positiiviseen ja kannustavaan joka koirakon koirakouluun Seinäjoelle!

Koirakurssit kestävät 6 kertaa ja järjestetään toimitiloissamme osoitteessa Ämmäläntie 276, 60250 Seinäjoki. Tarkista, että postinumero on oikein, jotta löydät paikanpäälle. Kurssille mahtuu mukaan 4 koirakkoa ja tilaa voi tarvittaessa rajata sermein. Ennen kurssin alkua saat sähköpostiisi kurssikirjeen. Kurssille on tervetulleita koko perhe, kunhan rauha oppimiseen säilyy koirilla ja ihmisillä. Tällöin kannattaa jo kotona päättää, kuka toimii koiralle kouluttajana sillä kertaa, jotta koira ei mene tunnilla sekaisin, jos kaikki kouluttavat.

Kurssille tarvitset mukaan paljon pieniksi pilkottuja nameja, vesikupin ja vettä, alustan, kakkapusseja sekä iloista treenimieltä. Koira kannattaa lenkittää ennen tunnin alkua, jotta sillä ei ole hätä ja koira pystyy keskittymään uuden oppimiseen. Muistathan kerätä jätökset ja laittaa ne pihan roskikseen!

Huomoithan, että ilmoittautuminen kurssille on sitovaa. Peruutusehdot voit lukea täältä!

Jos kurssista herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ennen kurssin alkua!

Tervetuloa nuuhkuttelemaan!