Eläinpalvelu Rantakangas

Näyttelytreenit

Varasto loppu

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Näyttelytreenit, mutta täällä koiralle opetetaan oikeasti, mitä sen kuuluu tehdä ja miten.

Näyttelyt, kuten muutkin kokeet ja koiran taitojen testaus vaatii harjoittelua ja paljon osaamista koiralta. Ei voida mennä harjoittelemaan “kilpailutilanteeseen” vaan silloin on osattava jo jotakin.

Näissä näyttelytreeneissä keskitytään siihen, että koira oppii, mitä me siltä haluamme ja pyrimme saamaan näyttelytilanteen mahdollisimman rennoksi, jolloin koira antaa myös itsestään parastaan.

Nämä näyttelytreenit ovat aloittelijoille, konkareille ja sellaisille, joilla on mahdollisesti jo jokin haaste. Tarvittaessa tehdään jokaiselle eri harjoitukset, jotta juuri te saatte mahdollisimman paljon hyötyä tunnista.

Ammattikouluttajana sekä -hierojana tavoitteeni on luoda mahdollisimman reilu tilanne koiralle ja opettaa tarpeeksi taitoja, jotta se pärjää. Jännitys, stressi ja ahdistus vaikuttavat koiran kehoon, mieleen ja koiran liikkeisiin, joten oikea tunnetila ja oikeanlainen kouluttaminen on äärimmäisen tärkeää.

Nämä näyttelytreenit sisältävät tarpeen vaatien yksilöityjä harjoituksia, eikä tällä tunnilla lähtökohtaisesti juosta ringissä muiden kanssa. Sopii siis herkemmillekin tyypeille.

Näyttelytreenit ovat hyvän mielen treenit. Saadaan oivalluksia, oppia ja hyviä kokemuksia.

Mukaan mahtuu 4 koirakkoa yksilöllisen opetuksen takaamiseksi.

Tervetuloa positiiviseen ja kannustavaan koirakouluun Seinäjoelle!

Kertatunnit järjestetään toimitiloissamme osoitteessa Ämmäläntie 276, 60250 Seinäjoki. Tarkista, että postinumero on oikein, jotta löydät paikanpäälle. Tunnille mahtuu mukaan 4 koirakkoa ja tilaa voi tarvittaessa rajata sermein. Ennen tunnin alkua saat sähköpostiisi toimintaohjeet. Tunnille ovat tervetulleita koko perhe, kunhan rauha oppimiseen säilyy koirilla ja ihmisillä. Tällöin kannattaa jo kotona päättää, kuka toimii koiralle kouluttajana, jotta koira ei mene tunnilla sekaisin, jos kaikki kouluttavat.

Tunnille tarvitset mukaan paljon pieniksi pilkottuja nameja, vesikupin ja vettä, alustan, kakkapusseja sekä iloista treenimieltä. Koira kannattaa lenkittää ennen tunnin alkua, jotta sillä ei ole hätä ja koira pystyy keskittymään uuden oppimiseen. Muistathan kerätä jätökset ja laittaa ne pihan roskikseen!

Meille jokainen koira saa tulla omana itsenään. Koulutuksessa otetaan huomioon myös häiriöherkemmät ja arat/epävarmat yksilöt ja pyritään turvaamaan myös niille oppimisympäristö, jossa voi oppia uutta ja saada onnistumisia.

Huomoithan, että ilmoittautuminen tunnille on sitovaa. Peruutusehdot voit lukea täältä!

Jos tunnista herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ennen tunnin alkua!

Tervetuloa treenaamaan!