Eläinpalvelu Rantakangas

DOBO 1 (alkeet)

Varasto loppu

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Mitä DOBO on?

Se on hauska laji, jossa sekä koira että ohjaaja pääsevät liikkumaan. DOBOssa kehitetään koordinaatiokykyä, lihaskuntoa ja tasapainoa hauskoilla liikkeillä yhdessä ja erikseen. Koiralta ei vaadita taitoja kurssille osallistuessa, mutta suosittelemme vähintään 6kk ikää. Mikäli koiralla on terveyshuolia, kysythän kouluttajalta ennen kurssille osallistumista.

Mikäli haluat ostaa kurssille vain yksittäisiä paikkoja, onnistuu se Facebook-ryhmästä.

Tervetuloa positiiviseen ja kannustavaan joka koirakon koirakouluun Seinäjoelle!

Kurssit kestävät 6 kertaa ja järjestetään toimitiloissamme osoitteessa Ämmäläntie 276, 60250 Seinäjoki. Tarkista, että postinumero on oikein, jotta löydät paikanpäälle. Kurssille mahtuu mukaan 4 koirakkoa ja tilaa voi tarvittaessa rajata sermein. Ennen kurssin alkua saat sähköpostiisi kurssikirjeen. Kurssille on tervetulleita koko perhe, kunhan rauha oppimiseen säilyy koirilla ja ihmisillä. Tällöin kannattaa jo kotona päättää, kuka toimii koiralle kouluttajana sillä kertaa, jotta koira ei mene tunnilla sekaisin, jos kaikki kouluttavat.

Kurssille tarvitset mukaan paljon pieniksi pilkottuja nameja, vesikupin ja vettä, alustan, kakkapusseja sekä iloista treenimieltä. Itselle kannattaa laittaa päälle vaatteet, joissa on helppo liikkua ja treenata. Koira kannattaa lenkittää hyvin ennen tunnin alkua, jotta sillä ei ole hätä ja koira pystyy keskittymään uuden oppimiseen ja lisäksi se on loistava lämmittely ennen DOBOtreenejä. Muistathan kerätä jätökset ja laittaa ne pihan roskikseen!

Meille ovat tervetulleita kaikki koirat ja omistajat juuri sellaisina kuin he ovat.

Huomoithan, että ilmoittautuminen kurssille on sitovaa. Peruutusehdot voit lukea täältä!

Jos kurssista herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ennen kurssin alkua!

Tervetuloa treenaamaan DOBOa!