Eläinpalvelu Rantakangas

Asiakaspalaute

Tälle sivulle on kerätty saamaamme asiakaspalautetta. Kiitos kaikille palautteen antaneille! Jokainen asiakaspalaute on meille tärkeä. 

Loistavat tilat! Ihanan kannustavaa ohjausta, saa mokata ja nauraa. Mukava ilmapiiri, ei tarvitse itse jännittää. Kiitos!

DOBO kokeilutunti osallistuja-

Kurssin harjoitukset olivat monipuolisia ja haastavuudessa oli monia eri tasoja. Kouluttaja oli mukava ja osaava. Koulutustilat ovat hyvät.

-Jumppatuntilainen-

Harjoitukset antoivat uusia näkökulmia treenaamiseen. Kouluttaja oli selkeä, rauhallinen ja ammattimainen. Tilat olivat siistit, viihtyisät ja turvalliset.

-Rally-tokon teematunnille osallistunut-

Harjoitukset olivat todella hyviä ja monipuolisia ja niitä oli helppo viedä omaan arkeen. Kouluttaja oli paras 🙂 Tilat olivat hienot ja hyvät.

Arjentaidot kurssilainen-

Harjoitukset olivat erinomaisia 11-viikkoiselle sheltille!. Kouluttaja oli huomioonottava ja kannustava <3 Erinomaiset sisä- ja ulkotilat!

-Pennun sosiaalistamistunnille osallistunut-

Harjoitukset olivat monipuolisia ja toimivia. Kouluttaja oli innostunut, asiantunteva ja kannustava. Tilat olivat tilavat ja rauhalliset. Saatiin paljon huomiota ja yksilöllistä palautetta.

Hihnakurssilainen-

Yrityksessä on hyvä, koiraa hyvin ymmärtävä ja rotuominaisuudet huomioonottava lähestymistapa. Kannustava ilmapiiri, johon on helppo tulla kouluun ihan minkälaisen karvaturrin kanssa! Suosittelemme lämpimästi! 🙂

Tuija ja Topu

Eläinpalvelu Rantakankaan palvelun löysin Facebookista ja tykästyin kovasti paikkaan, sillä kursseilla saa laadukasta opetusta niin koira, kuin omistaja. Kokeilimme ensin puuhatuntia, mikä oli tosi kiva kertatunti. Innostuimme jatkamaan Noseworkin parissa, jota olemme nyt jatkaneet jatkokurssille. Suosittelen kaikille koiran omistajalle, sillä kursseilla jokainen saa onnistumisia ja tunnit saa niin omistajalle, kuin koiralle tyytyväisen olon.

-Asiakas-

Voin suositella muillekin. Hyvä juttu kun voi hoitaa koulutusta kotona, isoa koiraa on hankala kulettaa autossa jos koira ei suostu yhteistyöhön.

-Asiakas-

Teille on aina kiva ja helppo tulla. Ei tarvitse jännittää itsensä eikä koiransa puolesta. Tuntuu, että sulla on halu tehdä töitä mahdollisimman tarkasti tai koirakko kohtaisesti. Edetään omien taitojen mukaan.

Jaksat myös selittää ja näyttää asiat niin moneen kertaan, että se tulee ymmärretyksi😊

Jatka samaan tapaan😊

Susta on ollut ihan mieletön apu meille!

-Asiakas-

Hakeuduimme reaktiiviset koirat kurssille hakeaksemme apua nuoren saksanpaimenkoirani räyhäämiseen/arkuuteen/pelokkuuteen.

Olimme erittäin tyytyväisiä siitä, miten meidät otettiin kurssille vastaan juuri sellaisena kuin olemme. Harjoitukset olivat suunniteltu juuri koirakko kohtaisiksi, jotta kaikki saivat onnistumisia ja edettiin aina koiran ehdoilla. Harjoituksia olen soveltanut arkielämän tilanteisiin ja niistä on ollut meille paljon hyötyä, vähemmän tarvitsee enää reagoida kaikkeen omituiseen/yllättävään ja olemme saaneet yhteistyön taas toimimaan.

Kurssi antoi minulle paljon tietoa koirastani, sekä opetti minua ohjaajana lukemaan koiraani paremmin. Opin, että koirani oikeasti on halukas työskentelemään kanssani häiriötilanteissakin ja kurssi avasi silmät “uudelle alulle” haasteiden voittamiseksi!

 

Palvelut soveltuvat mielestäni aivan kaikille, myös niille, jotka miettivät kotona “voiko tämän koiran kanssa osallistua mihinkään”. Ihanaa, että äänekkäillekin koirakoille on paikka, josta ei heti käsketä poistua. Toiveita kuunneltiin mielestäni hyvin jokaiselta. Kouluttaja aivan ihana, rauhallinen ja positiivisella asenteella tuki meitä kurssilaisia vaikeissakin ongelmissa! 🙂

-Asiakas-

“Erittäin ammattitaitoinen kouluttaja :)”

-Asiakas-

asiakaspalaute