Eläinpalvelu Rantakangas

5 kerran yksittäistuntikortti

110,00 

Löytyikö monta mielestä yksittäistuntia?

Ostamalla kortin, saat alennusta teema- ja kokeilutunneista ja voit varata ne helposti verkkokaupasta omalla koodillasi, jonka saat sähköpostiin ostettuasi kortin. Huomioithan, että siinä saattaa mennä 1-3 päivää, ennen kuin saat koodisi.

Yksittäistunti vaihtoehtoina on mm. jumppaa, kokeilua DOBOn ja rally-tokon maailmaan, teematunteja, joilla harjoitellaan mm. rauhallista ihmisten tervehtimistä, luopumista, luoksetuloa tai hihnajuttuja.

Kortti on henkilökohtainen ja se on voimassa 6kk ostopäivämäärästä. Toiveita saa myös esittää ja pyrimme ne toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Yksittäistunti sopii loistavasti esimerkiksi vuorotyöläiselle, joka ei aina pääse paikalle.

Facebook ryhmään, josta voi ostaa irtopaikkoja kursseille, pääset täältä.

 

 

Tervetuloa positiiviseen ja kannustavaan koirakouluun Seinäjoelle!

Minikurssit kestävät 3 kertaa ja järjestetään toimitiloissamme osoitteessa Ämmäläntie 276, 60200 Seinäjoki. Tarkista, että postinumero on oikein, jotta löydät paikanpäälle. Kurssille mahtuu mukaan 4 koirakkoa ja tilaa voi tarvittaessa rajata sermein. Ennen kurssin alkua saat sähköpostiisi kurssikirjeen. Kurssille on tervetulleita koko perhe, kunhan rauha oppimiseen säilyy koirilla ja ihmisillä. Tällöin kannattaa jo kotona päättää, kuka toimii koiralle kouluttajana sillä kertaa, jotta koira ei mene tunnilla sekaisin, jos kaikki kouluttavat.

Kurssille tarvitset mukaan paljon pieniksi pilkottuja nameja, vesikupin ja vettä, alustan, kakkapusseja sekä iloista treenimieltä. Koira kannattaa lenkittää ennen tunnin alkua, jotta sillä ei ole hätä ja koira pystyy keskittymään uuden oppimiseen. Muistathan kerätä jätökset ja laittaa ne pihan roskikseen!

Meille jokainen koira saa tulla omana itsenään. Kursseilla otetaan huomioon myös häiriöherkemmät ja arat/epävarmat yksilöt ja pyritään turvaamaan myös niille oppimisympäristö, jossa voi oppia uutta ja saada onnistumisia.

Huomoithan, että ilmoittautuminen kurssille on sitovaa. Peruutusehdot voit lukea täältä!

Jos kurssista herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ennen kurssin alkua!

Tervetuloa treenaamaan!