Eläinpalvelu Rantakangas

Luopuminen -teematunti

24,00 

Luopuminen kannattaa aina…

vai kannattaako? Jos luopumisen kanssa on haasteita, kannattaa tulla saamaan vinkit juuri teille sopiviin harjoituksiin. Luopuminen on taito, joka voi jopa pelastaa koirasi hengen. Siksi siitä kannattaa harjoitella vahva käytös ja muistaa myös ylläpitää sitä.

Kurssille mahtuu mukaan 4 koirakkoa. Koko perhe on tervetullut mukaan oppimaan yhdessä.

Tervetuloa opiskelemaan kannustavaan ja positiiviseen koirakouluun!

Kertatunnit järjestetään toimitiloissamme osoitteessa Ämmäläntie 276, 60200 Seinäjoki. Tarkista, että postinumero on oikein, jotta löydät paikanpäälle. Tunnille mahtuu mukaan 4 koirakkoa ja tilaa voi tarvittaessa rajata sermein. Ennen tunnin alkua saat sähköpostiisi toimintaohjeet. Tunnille ovat tervetulleita koko perhe, kunhan rauha oppimiseen säilyy koirilla ja ihmisillä. Tällöin kannattaa jo kotona päättää, kuka toimii koiralle kouluttajana, jotta koira ei mene tunnilla sekaisin, jos kaikki kouluttavat.

Tunnille tarvitset mukaan paljon pieniksi pilkottuja nameja, vesikupin ja vettä, alustan, kakkapusseja sekä iloista treenimieltä. Koira kannattaa lenkittää ennen tunnin alkua, jotta sillä ei ole hätä ja koira pystyy keskittymään uuden oppimiseen. Muistathan kerätä jätökset ja laittaa ne pihan roskikseen!

Meille jokainen koira saa tulla omana itsenään. Koulutuksessa otetaan huomioon myös häiriöherkemmät ja arat/epävarmat yksilöt ja pyritään turvaamaan myös niille oppimisympäristö, jossa voi oppia uutta ja saada onnistumisia.

Huomoithan, että ilmoittautuminen tunnille on sitovaa. Peruutusehdot voit lukea täältä!

Jos tunnista herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ennen kurssin alkua!

Tervetuloa treenaamaan!