Lapsi ja koira -kurssi

Lapsi ja koira kurssilla koiraa ohjaa vähintään 5 vuotias lapsi.

Kurssi rakentuu lasten toiveista esimerkiksi kokeillaan lajeja ja tehdään erilaisia temppuja sekä leikitään koirien kanssa leikkejä.

Huom! Aikuisen on oltava mukana, koira on aina aikuisen vastuulla. Koiran tulisi olla kuitenkin lapsen hallittavissa, jotta lapsi ja koira pärjäävät kurssilla. Tarvittaessa aikuinen voi pitää hihnasta ja lapsi kouluttaa koiraa.

Koiran olisi hyvä olla tottunut muihin koiriin samassa tilassa.

Kurssille mahtuu 4 koirakkoa yksilöllisen opetuksen takaamiseksi.

Mikäli haluat ostaa lapsi ja koira kurssille vain yksittäisiä paikkoja, onnistuu se Facebook-ryhmästä.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Tervetuloa kannustavaan ja positiiviseen koirakouluun Seinäjoen Ämmälänkylään!

Kurssit kestävät 6 kertaa ja järjestetään toimitiloissamme osoitteessa Ämmäläntie 276, 60200 Seinäjoki. Tarkista, että postinumero on oikein, jotta löydät paikanpäälle. Kurssille mahtuu mukaan 4 koirakkoa ja tilaa voi tarvittaessa rajata sermein. Ennen kurssin alkua saat sähköpostiisi kurssikirjeen. Kurssille on tervetulleita koko perhe, kunhan rauha oppimiseen säilyy koirilla ja ihmisillä.

Huomioithan, että tällä kurssilla vanhemman on oltava paikalla, sillä vastuu koirasta on aina aikuisella. Annathan kuitenkin lapsesi itse oppia ja pohtia kouluttamista, saaden onnistumisia koiran kanssa, jolloin yhteys ja luottamus kasvaa. Aikuisille on kursseja erikseen tarjolla!

Kurssille tarvitset mukaan paljon pieniksi pilkottuja nameja, vesikupin ja vettä, alustan, kakkapusseja sekä iloista treenimieltä. Koira kannattaa lenkittää ennen tunnin alkua, jotta sillä ei ole hätä ja koira pystyy keskittymään uuden oppimiseen. Muistathan kerätä jätökset ja laittaa ne pihan roskikseen!

Huomoithan, että ilmoittautuminen kurssille on sitovaa. Peruutusehdot voit lukea täältä!

Jos kurssista herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ennen kurssin alkua!

Tervetuloa treenaamaan!

Saatat myös pitää...