Eläinpalvelu Rantakangas

Kehity koirasi kouluttajana

Varasto loppu

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kouluttajan taidot vaikuttavat koiran oppimiseen!

Osaatko palkata täsmällisesti, nopeasti ja oikeaan suuntaan? Tällä tunnilla harjoitellaan kouluttajan teknisiä taitoja sekä ilman koiraa, että sen kanssa. Tämä oppitunti sopii jokaiselle koiraansa kouluttavalle ja siitä kiinnostuneelle.

Tunnilla tehdään harjoitteita pareittain sekä oman koiran kanssa.

Haluatko kehittää nopeuttasi kouluttajana?

Haluatko helpottaa koiran oppimista?

Haluatko kehittää tekniikkaasi?

Tämä tunti on silloin tarkoitettu sinulle! Tule yhdessä kehittämään kouluttajan taitojasi!

Tervetuloa kehittämään kouluttajan taidot kuntoon positiiviseen koirakouluun Seinäjoelle!

Kertatunnit järjestetään toimitiloissamme osoitteessa Ämmäläntie 276, 60200 Seinäjoki. Tarkista, että postinumero on oikein, jotta löydät paikanpäälle. Tunnille mahtuu mukaan 4 koirakkoa ja tilaa voi tarvittaessa rajata sermein. Ennen tunnin alkua saat sähköpostiisi toimintaohjeet. Tunnille ovat tervetulleita koko perhe, kunhan rauha oppimiseen säilyy koirilla ja ihmisillä. Tällöin kannattaa jo kotona päättää, kuka toimii koiralle kouluttajana, jotta koira ei mene tunnilla sekaisin, jos kaikki kouluttavat.

Tunnille tarvitset mukaan paljon pieniksi pilkottuja nameja, vesikupin ja vettä, alustan, kakkapusseja sekä iloista treenimieltä. Koira kannattaa lenkittää ennen tunnin alkua, jotta sillä ei ole hätä ja koira pystyy keskittymään uuden oppimiseen. Muistathan kerätä jätökset ja laittaa ne pihan roskikseen!

Meille jokainen koira saa tulla omana itsenään. Koulutuksessa otetaan huomioon myös häiriöherkemmät ja arat/epävarmat yksilöt ja pyritään turvaamaan myös niille oppimisympäristö, jossa voi oppia uutta ja saada onnistumisia.

Huomoithan, että ilmoittautuminen tunnille on sitovaa. Peruutusehdot voit lukea täältä!

Jos tunnista herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ennen tunnin alkua!

Tervetuloa treenaamaan!