Eläinpalvelu Rantakangas

Jumppatunti 1

Varasto loppu

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Jumppatunti on tarkoitettu joka koiralle!

Jumppatunnilla harjoitellaan helppoja jumppaliikkeitä, joiden avulla koiraa voi jumpata kotona. Jumppaaminen on yksi kehonhuollon tärkeä osa, joka edesauttaa koiran kehon toimintaa ja näin esimerkiksi ennaltaehkäisee vammoja. Jumppatuntia varten et tarvitse esitaitoja.

Vaikeusaste: helppo

Kurssille mahtuu 4 koirakkoa yksilöllisen opetuksen takaamiseksi.

Jumppaamisesta innostuville on myös kolmen kerran jumppakurssi!

Tervetuloa jumppaamaan koirasi kanssa positiiviseen koirakouluun Seinäjoelle!

Kertatunnit järjestetään toimitiloissamme osoitteessa Ämmäläntie 276, 60250 Seinäjoki. Tarkista, että postinumero on oikein, jotta löydät paikanpäälle. Tunnille mahtuu mukaan 4 koirakkoa ja tilaa voi tarvittaessa rajata sermein. Ennen tunnin alkua saat sähköpostiisi toimintaohjeet. Tunnille ovat tervetulleita koko perhe, kunhan rauha oppimiseen säilyy koirilla ja ihmisillä. Tällöin kannattaa jo kotona päättää, kuka toimii koiralle kouluttajana, jotta koira ei mene tunnilla sekaisin, jos kaikki kouluttavat.

Tunnille tarvitset mukaan paljon pieniksi pilkottuja nameja, vesikupin ja vettä, alustan, kakkapusseja sekä iloista treenimieltä. Koira kannattaa lenkittää ennen tunnin alkua, jotta sillä ei ole hätä ja koira pystyy keskittymään uuden oppimiseen sekä toimii loistavana lämmittelynä ennen jumppamista. Muistathan kerätä jätökset ja laittaa ne pihan roskikseen!

Meille jokainen koira saa tulla omana itsenään. Koulutuksessa otetaan huomioon myös häiriöherkemmät ja arat/epävarmat yksilöt ja pyritään turvaamaan myös niille oppimisympäristö, jossa voi oppia uutta ja saada onnistumisia.

Huomoithan, että ilmoittautuminen tunnille on sitovaa. Peruutusehdot voit lukea täältä!

Jos tunnista herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ennen tunnin alkua!

Tervetuloa treenaamaan!