Eläinpalvelu Rantakangas

Käsittelykurssi 1

Varasto loppu

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Käsittelykurssilla keskitytään käsittelyn haasteisiin tai käsittelyn sujuvuuden harjoitteluun.

Onko kynsien leikkuu painimista?

Ahdistaako hoitotoimenpiteet?

Haluatko varmuutta kynsienleikkaamiseen?

Juokseeko koirasi karkuun kun otat kynsisakset tai harjan käteen?

Tämän kurssin avulla omistaja osaa rakentaa hoitotoimenpiteistä koiralle mukavia. Kurssi sopii niille, joilla on jo haasteita tai niille, jotka haasteet haluavat välttää.

Hoitotoimenpiteiden ei kuulu olla kummallekaan stressaavaa, ahdistavaa tai jopa pelottavaa. Hoitotoimenpiteistä voi kehittää hemmotteluhetken, joka on sekä koiralle että omistajalle nautinnollista.

Kurssille mahtuu 4 koirakkoa yksilöllisen opetuksen takaamiseksi.

Mikäli haluat ostaa käsittelykurssille vain yksittäisiä paikkoja, onnistuu se Facebook-ryhmästä, mikäli kurssille on paikkoja vapaana.

Tervetuloa positiiviseen ja kannustavaan koirakouluun Seinäjoelle!

Kurssit kestävät 6 kertaa ja järjestetään toimitiloissamme osoitteessa Ämmäläntie 276, 60200 Seinäjoki. Tarkista, että postinumero on oikein, jotta löydät paikanpäälle. Kurssille mahtuu mukaan 4 koirakkoa ja tilaa voi tarvittaessa rajata sermein. Ennen kurssin alkua saat sähköpostiisi kurssikirjeen. Kurssille on tervetulleita koko perhe, kunhan rauha oppimiseen säilyy koirilla ja ihmisillä. Tällöin kannattaa jo kotona päättää, kuka toimii koiralle kouluttajana sillä kertaa, jotta koira ei mene tunnilla sekaisin, jos kaikki kouluttavat.

Kurssille tarvitset mukaan paljon pieniksi pilkottuja nameja, vesikupin ja vettä, alustan, kakkapusseja sekä iloista treenimieltä. Koira kannattaa lenkittää ennen tunnin alkua, jotta sillä ei ole hätä ja koira pystyy keskittymään uuden oppimiseen. Muistathan kerätä jätökset ja laittaa ne pihan roskikseen!

Huomoithan, että ilmoittautuminen kurssille on sitovaa. Peruutusehdot voit lukea täältä!

Jos kurssista herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ennen kurssin alkua!

Tervetuloa treenaamaan hyvässä hengessä!