Hihnakurssi 2

Hihnakurssi 2 on jatkoa edelliselle kurssille.

Tällä kurssilla vaikeutetaan harjoituksia jokaisen koirakon oman tason mukaan. Tavoitteena on saada enemmän koirahäiriötä, mutta harjoitukset muokataan aina yksilöllisesti. Kurssi on tarkoitettu hihnakurssi 1 suorittaneille koirakoille.

Kurssille mahtuu mukaan 4 koirakkoa ja kurssi toteutetaan pääasiassa ulkona. Varauduthan siis sään mukaiseen varustukseen.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Tervetuloa positiiviseen ja kannustavaan joka koirakon koirakouluun Seinäjoelle!

Hihnakurssi 2 järjestetään toimitiloissamme osoitteessa Ämmäläntie 276, 60250 Seinäjoki. Tarkista, että postinumero on oikein, jotta löydät paikanpäälle. Kurssille mahtuu mukaan 4 koirakkoa ja tilaa voi tarvittaessa rajata sermein. Ennen kurssin alkua saat sähköpostiisi kurssikirjeen. Kurssille on tervetulleita koko perhe, kunhan rauha oppimiseen säilyy koirilla ja ihmisillä. Tällöin kannattaa jo kotona päättää, kuka toimii koiralle kouluttajana sillä kertaa, jotta koira ei mene tunnilla sekaisin, jos kaikki kouluttavat.

Kurssille tarvitset mukaan paljon pieniksi pilkottuja nameja, vesikupin ja vettä, alustan, kakkapusseja sekä iloista treenimieltä. Koira kannattaa lenkittää ennen tunnin alkua, jotta sillä ei ole hätä ja koira pystyy keskittymään uuden oppimiseen. Muistathan kerätä jätökset ja laittaa ne pihan roskikseen!

Meille jokainen koira saa tulla omana itsenään. Kursseilla otetaan huomioon myös häiriöherkemmät ja arat/epävarmat yksilöt ja pyritään turvaamaan myös niille oppimisympäristö, jossa voi oppia uutta ja saada onnistumisia.

Huomoithan, että ilmoittautuminen kurssille on sitovaa. Peruutusehdot voit lukea täältä!

Jos kurssista herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ennen kurssin alkua!

Tervetuloa treenaamaan hihnataitoja!

Saatat myös pitää...