Rally-toko reaktiivisille koirille

Haluaisitko harrastaa koirasi kanssa, mutta sinua jännittää osallistua kurssille?

Rally-toko reaktiivisille koirille kurssilla sinun ei tarvitse jännittää, hävetä tai arastella. Saat tulla sellaisena kuin olette.

Kurssilla harjoitellaan rally-tokoon liittyviä asioita, mutta samalla tuetaan ja rakennetaan koiralle ja ohjaajalle turvallista paikkaa harrastaa. Jokaisella on oikeus harrastaa ja kouluttajana haluan tarjota tämmöisen paikan sitä tarvitseville.

Kurssille otetaan vain 3 koirakkoa, jotta kouluttajana pystyn keskittymään jokaiseen myös yksilöllisesti ja antamaan henkilökohtaisia neuvoja ja vinkkejä. Hinta on silti sama kuin peruskurssilla, sillä en halua syrjiä reaktiivisten koirien omistajia hinnoittelulla.

Rally-toko reaktiivisille koirille sopii sinulle, jos

  • haluat harrastaa koirasi kanssa, mutta sen aloittaminen tuntuu vaivalloiselta
  • haluat yhteistä tekemistä miettimättä, mitä muut ajattelevat
  • haluat saada onnistumisia koirasi kanssa
  • haluat kannustavan kouluttajan, joka uskoo teihin ja teidän tekemiseen
  • haluat oppia tuntemaan koirasi paremmin ja tajuta, mihin kaikkeen se pystyykään

Rally-toko reaktiivisille koirille syntyi puhtaasta halusta tarjota paikka ja mahdollisuus harrastaa haukkuvan, reaktiivisen ja “haastavan” koiran kanssa. Haluan antaa ohjaajille varmuutta ja uusia näkökulmia monien onnistumisten lisäksi. Haluan, että jokainen saa harrastaa.

Rally-tokosta voi lukea enemmän täältä.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Tervetuloa positiiviseen ja kannustavaan koirakouluun!

Kurssit kestävät 6 kertaa ja järjestetään toimitiloissamme osoitteessa Ämmäläntie 276, 60250 Seinäjoki. Tarkista, että postinumero on oikein, jotta löydät paikanpäälle.

Reaktiivisten koirien kurssille mahtuu mukaan 3 koirakkoa ja tilaa voi tarvittaessa rajata sermein. Ennen kurssin alkua saat sähköpostiisi kurssikirjeen. Kurssille on tervetulleita koko perhe, kunhan rauha oppimiseen säilyy koirilla ja ihmisillä. Tällöin kannattaa jo kotona päättää, kuka toimii koiralle kouluttajana sillä kertaa, jotta koira ei mene tunnilla sekaisin, jos kaikki kouluttavat.

Kurssille tarvitset mukaan paljon pieniksi pilkottuja nameja, vesikupin ja vettä, alustan, kakkapusseja sekä iloista treenimieltä. Koira kannattaa lenkittää ennen tunnin alkua, jotta sillä ei ole hätä ja koira pystyy keskittymään uuden oppimiseen. Muistathan kerätä jätökset ja laittaa ne pihan roskikseen!

Huomoithan, että ilmoittautuminen kurssille on sitovaa. Peruutusehdot voit lukea täältä!

Jos kurssista herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ennen kurssin alkua!

Tervetuloa treenaamaan joka koirakon koirakouluun!

Saatat myös pitää...