DOBO: Lihaskunto

Lihaskuntotunnilla keskitytään koiran ja ohjaajan lihaskuntoharjoitteisiin.

Kurssi edellyttää DOBOn alkeiskurssin käyntiä, jotta koiralla on taito nousta pallolle.

Kurssille mahtuu 4 koirakkoa yksilöllisen opetuksen takaamiseksi.

DOBO on hauska laji, jossa sekä koira että ohjaaja pääsevät liikkumaan. DOBOssa kehitetään koordinaatiokykyä, lihaskuntoa ja tasapainoa hauskoilla liikkeillä yhdessä ja erikseen. Apuvälineenä kurssilla käytetään DOBOpalloa, joka on koirille kehitetty jumppapallo sekä tasapainotyynyä ja puolipalloja. Koiralta ei vaadita taitoja kurssille osallistuessa, mutta suosittelemme vähintään 6kk ikää.

Kouluttajana toimii Laura Rantakangas, eläintenkouluttaja AT sekä DOBOn koulutusohjaaja.

Lue lisää DOBOsta täältä!

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Tervetuloa positiiviseen koirakouluun Seinäjoelle!

Kertatunnit järjestetään toimitiloissamme osoitteessa Ämmäläntie 276, 60200 Seinäjoki. Tarkista, että postinumero on oikein, jotta löydät paikanpäälle. Tunnille mahtuu mukaan 4 koirakkoa ja tilaa voi tarvittaessa rajata sermein. Ennen tunnin alkua saat sähköpostiisi toimintaohjeet. Tunnille ovat tervetulleita koko perhe, kunhan rauha oppimiseen säilyy koirilla ja ihmisillä. Tällöin kannattaa jo kotona päättää, kuka toimii koiralle kouluttajana, jotta koira ei mene tunnilla sekaisin, jos kaikki kouluttavat.

Tunnille tarvitset mukaan paljon pieniksi pilkottuja nameja, vesikupin ja vettä, alustan, kakkapusseja sekä iloista treenimieltä. Koira kannattaa lenkittää ennen tunnin alkua, jotta sillä ei ole hätä ja koira pystyy keskittymään uuden oppimiseen. Muistathan kerätä jätökset ja laittaa ne pihan roskikseen!

Meille jokainen koira saa tulla omana itsenään. Koulutuksessa otetaan huomioon myös häiriöherkemmät ja arat/epävarmat yksilöt ja pyritään turvaamaan myös niille oppimisympäristö, jossa voi oppia uutta ja saada onnistumisia.

Huomoithan, että ilmoittautuminen tunnille on sitovaa. Peruutusehdot voit lukea täältä!

Jos tunnista herää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin ennen tunnin alkua!

Tervetuloa treenaamaan!

Saatat myös pitää...