Eläinpalvelu Rantakangas

Tilojen vuokraus

Tilojen vuokraus on nyt mahdollista!

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman monipuolisia palveluita. 

Nyt on mahdollista vuokrata toimitilojamme omaan käyttöön. Vapaat ajat löytyvät kalenterista ja alta. Tilat eivät sovellu agilityyn. Vuokraaja on vastuussa koirastaan ja itsestään tiloissa. Vuokraaja on myös velvollinen siivoamaan sotkunsa ja vahingonsattuessa maksamaan sotkusakon, siivoamaan sotkun sekä ilmoittamaan asiasta tilojen omistajalle. Mikäli vuoron jälkeen tiloista löytyy siivoamaton sotku, on vuokraaja velvoitettu maksamaan 45€ sakon. Näin pidämme tilat puhtaina sekä viihtyisinä myös jatkossa. 

Tiloissa saa kouluttaa koiraa ainoastaan eettisesti hyväksytyin keinoin eli palkkioiden avulla. Väkivallan käyttö niin henkisesti kuin fyysisesti on ehdottomasti kielletty. Tiloihin mahtuu max. 4 koiraa. Tiloja vuokrataan ainoastaan yksityishenkilöiden käyttöön, eikä siellä saa järjestää omaa koulutusta. 

Vuokra pitää olla maksettu ennen sovittua ajankohtaa. Se onnistuu verkkokaupasta tai pyytämällä maksulinkin. Hinta on 20€ ja tila on käytössä 55min. Tilan on siis oltava siisti ja tyhjä, ennen seuraavaa tulijaa. Näin vältymme ovella koirakohtaamisilta. 

Koirat tulee pissattaa tienvarressa ja kakat kerätä ja laittaa ulkoroskikseen. Ethän pissata koiraasi pihan rakennuksiin, aitaan tai postilaatikkoomme. Peruutusehdot voit tarkistaa täältä.

Tilojen vuokraus tapahtuu kalenterin kautta

Tapahtumat tilojen vuokraus

Tilaa uutiskirjeemme!

* pakollinen tieto

Eläinpalvelu Rantakangas käyttää tietojasi vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rastittamalla oheisen ruudun ymmärrät ja hyväksyt, että tallennamme tietosi.

Voit milloin vain perua hyväksyntäsi ja uutiskirjeen klikkaamalla viestien lopussa olevaa linkkiä tai lähettämällä meille sähköpostia laura@elainpalvelurantakangas.com. Emme lähetä sen jälkeen sinulle enää uutiskirjettä.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.