Haluaisitko oppia ymmärtämään koiraasi paremmin?

Elekieli tutuksi verkkokurssin avulla opit tutustumaan koirasi elekieleen ja tunteisiin, opit, miltä koira näyttää esimerkiksi pelokkaana, yllättyneenä sekä stressaantuneena. 

elekieli

Tämä verkkokurssi on sinulle, jos:

  • Olet koiran omistaja tai haaveilet omasta koirasta

  • Haluat ymmärtää koiraasi paremmin, jotta pystyt paremmin esimerkiksi ennakoimaan vaaratilanteita, välttämään koiralle epämukavia asioita sekä huomaamaan, jos koirallasi on kipuja 

  • Haluat ymmärtää koirasi tunteita ja miltä ne näyttävät ulospäin.

  • Haluat varmistua, ettei esimerkiksi koirapuistossa koiran leikki pääse äitymään tappeluksi asti. 

  • Haluat tietää, milloin koirasi on treeneissä tauon tarpeessa ja milloin se on ehkä hämillään annetusta tehtävästä, jolloin tilannetta pitää helpottaa. 

IMG 0039 https://www.elainpalvelurantakangas.com/wp-content/uploads/2023/01/ElainpalveluRantakangas_LOGO_100cm.jpg

Tämä verkkokurssi on olemassa, koska jokaisen koiranomistajan tai koiraa harkitsevan tulisi osata elekieltä. Elekielen avulla pystymme kommunikoimaan paremmin, huomaamme pienemmistä eleistä koiran jännityksen, jolloin pääsemme heti helpottamaan koiran oloa, huomaamme myös kivun herkemmin ja osaamme hankkia koiralle sen tarvitsemaa apua. 

Tämän kurssin avulla opit enemmän koirastasi, sinun on helpompi ymmärtää koiraasi ja arki muuttuu sujuvammaksi, kun pystytte paremmin kommunikoimaan yhdessä.

Kurssi on käytössäsi vuoden ostamisesta ja pääset kurssimateriaaliin käsiksi heti. Voit käydä kurssin järjestyksessä tai aloittaa vaikkapa koiran tunteista ja siirtyä sen jälkeen elekieliosioon.

Kurssi koostuu lyhyistä videoluennoista, kuvista, elekielivideoista sekä tehtävästä, jolla kehität omaa osaamistasi elekielen tulkitsemisessa. 

Syksyllä kurssi täydentyy myös kattavilla osioilla mm. stressistä, pelosta ja kivusta. 

Pentukurssi

Tule mukaan oppimaan koirasi kommunikointia, jotta ymmärtäisit parasta ystävääsi helpommin, nopeammin ja sujuvammin!

Elekieli tutuksi

Verkkokurssi jokaiselle koiran omistajalle
59
  • Opit, miltä koirasi näyttää pelokkaana, iloisena ja stressaantuneena
  • Opit, mitä tunteita koirasi kokee ja miltä ne näyttävät
  • Opit, tulkitsemaan, millaista on hyvä ja tasapainoinen leikki koirien välillä
  • Opit, videoita katsomalla huomaamaan pieniäkin eleitä

Kuka minä olen?

Heippa! Olen Laura Rantakangas, eläintenkouluttaja (at) sekä koirahieroja (at) ja ikuinen opiskelija, sillä milloinkaan en ole valmis alallani ja työssäni. Suurin motivaationi on auttaa ihmisiä sujuvoittamaan omaa arkea koiran kanssa, jotta siitä saa enemmän iloa kuin, mitä se ottaa. Meillä koiranomistajilla on paljon paineita itsestämme, koirastamme ja yhteiskunnan asettamista “vaatimuksista”. 

Jokaisella on oma polku, jota kulkee koiransa kanssa. Kaikki polut ovat uniikkeja, mutta silti yhtä arvokkaita. Mun tehtävä on toimia suunnannäyttäjänä ja johdattaa teidät kohti onnistumisia. 

Toimin Seinäjoella omassa koirakoulussani kouluttaen pentuja, arjentaitoja, harrastajia sekä haastavampia tyyppejä. Meille jokainen on tervetullut oppimaan, kehittymään ja olemaan juuri oma itsensä. 

Tapahtumat